Vynikající odrůda čínského červeného čaje, Keemun Gong Fu. Vhodné pro celodenní pití - chuť medu a čokolády s výraznou zemitostí. Keemun v Číně známý jako "Qi Men Hong Cha" četl [Čhi Men Čchun Čcho]. Místo původu: Qi Men, v provincii Anchuej, zkráceně Qi Hong [Choi Chun]. Při přípravě červeného čaje listy ve vzduchu zvadnou, pak se stočí, zkvasí a rychle uschnou.Správné označení: Keemun je červený, ne černý čaj. Vzhled: Suché listy jsou tenké, leskle černé barvy.Icing: Plné, červenohnědé, bohaté a výrazné chuti. Silica myrcenal dodává čaji nezaměnitelnou chuť medu a čokolády s výraznou zemitostí. Chuť piva je jemná, velmi harmonická.Odborníci řadí čaje Keemun, Darjeeling a Cejlon mezi tři nejaromatičtější čaje na světě.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.