Vyrábí se převážně v Číně v regionu Yunnan, jehož listy čajovníku dodávají čajovníku jeho typickou chuť.Pu -Erh prochází několikanásobnou oxidací a poté se skladuje ke zrání. Může se vyrábět volně ložený nebo lisovaný. Je to jediný čaj, který s věkem zlepšuje svou kvalitu a cenu díky speciální metodě zpracování. Čínská legenda říká, že sběrači si nechávají ty nejlepší listy pro sebe. Tiše je schovali do kapes, než si je vzali domů. Pu-Erh: Udržuje hladiny na normální hladině cholesterolu a regulaci hmotnosti Pomáhá s normálním trávením, krevním oběhem. Udržuje normální hladinu cholesterolu v krvi. Posiluje to přirozenou obranu. Charakteristika: Pu- Erh je černý čaj, který se po zpracování dodatečně kvasí. Tento způsob zpracování mu dodává typickou vůni a chuť. Tenhle Pu-Erh je syčící, dvouletý kluk. Listy: Vlnitě stočené, dužnatější listy mají tmavě hnědou barvu a typicky zemitou až zatuchlou vůni.Vůně suchého listí: vlhké dřevo a hlína.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.