Napij se čaje

Zelené
Černé
Sypané
Bylinné
Porcované
Ovocné
Matcha
Citronové
Šípkové
  • Zelené
  • Černé
  • Sypané
  • Bylinné
  • Porcované
  • Ovocné
  • Matcha
  • Citronové
  • Šípkové
Grešík Diaherb Devatero bylin 50 g
NAJÍT NEJLEPŠÍ CENU
Grešík Diaherb Devatero bylin 50 g

Složení: listy borůvek, fazole, plody bez semen, listy kopřivy, listy jestřábí, kořen čekanky, kořen pórku, kořen lopuchu, listy šalvěje, listy pijavky Balení: 50 g   Valdemar Grešík - Natura byla založena v roce 1990 a dnes je jedním z předních českých výrobců bylinných čajů, ovocných čajů, koření, kapek, mastí, lázní z léčivých bylin, doplňků stravy, džemů, ciderů, lihovin... Kromě toho distribuujeme širokou škálu domácích i zahraničních výrobků se zaměřením na čaje, čajové doplňky, bylinné přípravky a další sortiment pro lékárny a bylinky. Hlavní rys naší společnosti jsme čistě česká firma se stoprocentní pracovní silou v České republice máme velké množství produktů s výhodnými cenami a vysokou kvalitou kvalita, nikoli cena, je hlavním kritériem při výběru surovin zdravotní čaje jsou navrhovány s maximální efektivitou a to i za použití dražších bylin všechny suroviny jsou pečlivě kontrolovány máme vlastní mikrobiologickou a analytickou laboratoř výroba probíhá v moderních výrobních halách s vysokým hygienickým standardem naše distribuce pokrývá téměř celé území České republiky jsme držiteli certifikátu ISO 9001 Quality Management Certificate máme zaveden systém kritických bodů (HACCP) podporujeme české pěstitele a sběratele léčivých bylin i přes možnost levnějších dovozů Byliny pro zdraví Pro následující potíže vám můžeme nabídnout široký sortiment sypaných čajů, čaje v nálevových sáčcích a bylinkové kapky. Byliny v prevenci, očistné kúry zažívací trakt Respirační ústrojí Srdce, cévy, krevní oběh Ledviny a močové cesty, prostata Alergie, infekce, imunita Pohybový vlak, výměna látek, špatná výživa Nervový systém, nespavost Produkty pro ženy Stimulátory, tonika, posilovače Další potíže Já vím. Příprava čaje Nejčastější formy přípravy čaje (návod k přípravě konkrétního čaje je uveden na jeho obalu): Bylinné čaje Jedna polévková lžíce bylinné směsi nebo jeden nálevkový vak se zalije 1/4 litrem vroucí vody a nechá se v zakryté nádobě 15 minut. Nalitý čaj se ztrácí. Ovocný čaj Jedna čajová lžička ovocného čaje nebo jeden nálevkový sáček se zalije 200 ml vroucí vody, nechá se stát 8 minut. Sypaný čaj se rozpadá. Zelené a polokvašené čaje Jedna čajová lžička čaje nebo jeden nálevkový sáček se přelije přes 200 ml horké (zatuchlé, nevařící) vody a nechá se stát 3 minuty. Sypaný čaj se rozpadá. Zdravé zelené čaje s přidanými bylinkami Jedna čajová lžička čaje nebo jeden nálevkový sáček se přelije 200 ml vroucí vody a nechá se stát 3 - 5 minut. Sypaný čaj se rozpadá. Černé čaje Jedna čajová lžička čaje nebo jeden nálevkový sáček se zalije 200 ml vroucí vody, nechá se stát 3-5 minut. Sypaný čaj se rozpadá. Kvetoucí čaje Do průsvitné konvice se nalije asi 0,5 l horké vody (90-100 °C), květinový čaj se umístí a nechá klesnout ke dnu. Čaj se po několika minutách začíná otevírat. Nechte působit minimálně 10 minut. Delší louhování chuť nezkazí, naopak, chuť bude výraznější a květ se rozvine do krásy. Kvetoucí čaj lze použít dvakrát pro stejné množství vody. ČERNÝ ČAS Černý čaj je čaj, který prochází delším oxidačním procesem (někdy nesprávně označovaným jako fermentace než zelený čaj, oolong (polozelený) nebo bílý čaj. Ale všechny tyto druhy jsou vyrobeny z listů Camellia sinensis. Černý čaj má silnější vůni než jiné méně zoxidované čaje. Zatímco zelený čaj většinou ztrácí své aroma do jednoho roku, černý čaj si zachovává svou vůni léta. To byl také důvod, proč se dlouho používal v obchodu a v Mongolsku, Tibetu a na Sibiři až do devatenáctého století jako měna. Od dynastie Tang se černý čaj namočený v horké vodě používá jako barvivo pro nižší třídu populace, která si nemohla dovolit lepší barvy pro své oblečení. Černý čaj byl jediný čaj, který západní svět znal. Přestože obliba zeleného čaje postupně roste, černý čaj stále tvoří více než devadesát procent čaje prodávaného na Západě. Výroba černého čaje: Po sklizni se listy nejprve nechají uschnout prouděním vzduchu. Poté se černé čaje zpracovávají jedním z následujících způsobů. CTC (drcení, krájení, stočení) je metoda používaná pro méně kvalitní čajové lístky, které končí v čajových sáčcích a provádějí se strojově. Klasické zpracování probíhá jak mechanicky, tak ručně. Používá se na čaje vyšší kvality. Listy zůstávají celé a přesný postup se liší podle druhu čaje. Dále nechejte čajové lístky oxidovat při řízené teplotě a vlhkosti. Úroveň oxidace určuje kvalitu čaje. Listy se pak suší, aby se zabránilo další oxidaci. Nakonec se listy třídí podle velikosti (celé listy, polámané a poprášené). Rozdělování se obvykle provádí pomocí sít. Čaj pak může být dále tříděn podle dalších kritérií. Čaj je pak připraven k balení.  

Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.


  • Cenové rozpětí: 35 Kč až 50 Kč
  • Nejlepší cena: Porovnat ceny
  • Kategorie: bylinné porcované 50 g

© 2021 Napij se čaje