Sibiřan Ivan Ćaj. Fermentace listů a květů způsobuje uvolňování prospěšných látek z buněk a usnadňuje jejich extrakci do čajového nápoje. Technologie výroby Ivanova čaje eliminuje zpracování při vysoké teplotě, které vede k destrukci prospěšných složek. Čaj Ivan obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a stopových prvků. Obsahuje žluč ikyseliny, která je antiarcinogenní!Ivanův čaj se opravdu pije denně, není třeba "mezi léčbami" pauzírovat,dává to do pořádku naše tělo, stabilizuje ho. Dávkování: Voda 2 čajové lžičky s 0,5 l vroi vody. Nechá se vyluhovat 15 až 20 minut. Používejte 2-3 šálky denně. Je to čaj na každodenní pití. Neobsahuje kofein ani thein. Ivanský čaj se sbírá v podhůří Altaje. Upozornění: Doplněk stravy. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Ne pro děti do 3 let. Držte se dál od dětí.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.