Yerba Verde Mate Green Naranja Tropico První kontakt s Verde Mate NaranjaTropico je sladká svěžest hned po otevření balení. Posunutím paraguayské cesmíny společně s tropickou pomerančovou dává této chuti výraznou a originální chuť. Chuť, která probouzí naše smysly, osvěžuje a přetrvává v naší paměti. Jen jeden, na který nezapomeneme a rádi se k němu vrátíme. Zelené listy v kombinaci s bílooranžovými listy a pomerančovou kůrou vypadají lákavě. Tato kombinace vytváří jedinečnou, zajímavou vůni. Chuť nápoje je velmi specifická, nepříliš sladká ani kyselá, prostě správná. Vůně je díky ovocné slupce svěží, ovocná a hluboká. Díky tomu má yerba výbornou lehce nahořklou chuť, což není vůbec špatné. Naopak, v této prosté směsi yerby je velmi mnoho chutí. V Jižní Americe se dá yerba pít mnoha způsoby. Jedním z nich je například nápoj "mate russo", který je kombinací paraguayské cesmíny a studeného pomerančového džusu. Tato kombinace vytváří kyselou ovocnou chuť yerby. Když jsem poprvé zkusil Verde Mate Naranja, nevypadalo to moc kysele. A to je velmi individuální. Lepší je použít pomerančovou kůru a listy. To je, když žádná součástka nedominuje. Chuť a vůně je hlubší, silnější a osvěžující. Chutná skvěle studená a horká. CO JE ÚKOLEM PARAGUAYANSKÉHO PROSTORU? V první řadě stimuluje mysl a tělo. Stimuluje, zabraňuje únavě, zlepšuje koncentraci, čistí mysl. Pokud jde o trávení, konzumace slaného nálevu potlačuje pocit hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuku. Přispívá k obnově poškozeného žaludku a střevní sliznice. Zvláštní pozornost by měla být věnována detoxikačnímu potenciálu druha Yerba. Pomáhá vylučovat škodlivé látky z těla. Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi a prospívá ledvinám a srdci. Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici. Balení 500g Přečtěte si zajímavý článek o účincích a přípravě přípravku Yerba Maté. Pokyny pro přípravu tradičního jižanského amric yerby maté Příprava yerby je jednoduchý čtyřstupňový rituál Pro přípravu yerby maté tradičně budete potřebovat kalabasu a bombillu, které můžete zakoupit v BrainMarketu. Pokud nemáte konvici na nastavení teploty, tak si klidně pořiďte teploměr. Pokud jste začátečník, bohatě stačí dát do kalabasy dvě polévkové lžíce. Nalijte trochu vody do kalabasy, aby se listy yerby namočily. Mezitím nastavte teplotu vody na 70 až 80 stupňů. Jakmile je voda hotová a listy calabash yerba jsou namočené, nalijte konec yerba v calabash až po okraj. Nechte odležet 3 minuty a pak můžete v klidu pít přes bombillu celý den. Můžete zalévat yerbu opakovaně.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.