Marocká máta - Mentha spicata - NANA vyniká intenzivně příjemnou vůní máty a máty. Chuť marocké máty je intenzivnější než máta, není hořká. Z této máty se získává silika pro potravinářský průmysl neboli pro výrobu žvýkaček. Používá se v Touaregském čaji, ale také jako samostatný tajine nápoj. Já vím. Mimo jiné je marocká máta velmi oblíbená díky svým pozitivním účinkům na trávicí trakt. Marocká máta udržuje normální zažívací pohodu. Já vím. Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám neumožňují informovat Vás o účincích této byliny na Váš organismus. Informace o tom, jak pracovat, naleznete ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři. Já vím. Tradiční použití: 10 g čaje, 0,5 l vroucí vody, 5 minut máčení, dle chuti namíchat, osladit lahodný a osvěžující nápoj. Já vím. Původ: Maroko Já vím. Minimální vzlet je 10 g. Já vím. Surovina pro přípravu bylinného čaje - nálev
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.