Co je zázvor pro Číňany, je lapacho pro Jihoameričany. Tento strom a jeho kůrou připravený čaj je v našich zeměpisných šířkách spíše neznámý, což je velká škoda, protože stojí za to to zkusit. Čaj Lapacha je velmi chutný jako horký nápoj nebo studený v létě v kombinaci s ovocem. Přidáním ovocné šťávy, kousků jahod, jablek nebo manga vytvoříte vynikající letní misky. Červenohnědý čaj lapacho chutná zemitě uzeně a je velmi chutný zejména po přidání trochy mléka, smetany nebo medu. Návod k přípravě: 1 čajová lžička na kelímek studené vody (200 ml), krátce povařte a nechte 5-10 minut odstát. Z konvice se zvedne slabá vůně vanilky. Doplněk stravy. Není to náhrada za pestrou stravu. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Doporučené dávky 1-2 šálky denně. Nepřekračujte stanovenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Složení: Lapacho kůra konv.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.